• Met liefde en zorg verpakt
  • Gratis verzenden vanaf € 125,-
  • Binnen drie werkdagen bezorgd
Home » Hoe het allemaal begon...

Hoe het allemaal begon...

Gepubliceerd op 31 januari 2021 om 20:00

Ik hoor het je denken, hahaha....
Nee, hè.... niet alweer een webshop?! 

Ik droomde altijd al van een eigen onderneming. Dan ben je lekker flexibel en kun je alles zelf bepalen. En om met Pippi Langkous te spreken; “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!” En aangezien ik mijn man Ronald al 10 jaar bijsta in zijn bedrijf, vond ik het nu weleens tijd om mijn avontuur te gaan starten. 

Ik zal even wat meer uitleggen waarom ik begonnen ben met Rebecca’s Lifestyle. 

Nadat ik een aantal jaar geleden geleden ernstig ziek ben geworden, heeft dit mijn wereld redelijk op zijn kop gezet.

In juni 2013 heb ik A.D.E.M. gehad (Eenmalig MS aanval), daardoor ben ik halfzijdig verlamd geraakt en raakte ik mijn spraak kwijt. Inmiddels kan ik weer ‘normaal’ functioneren en praten. De artsen hadden mij toen al opgegeven, ik ben een lopend en pratend wonder. Ik geloof echt dat God met ieders leven een plan heeft en ik stap nu uit in die van mij! Ik ben best positief ingesteld en een doorzetter, daardoor kan ik zo op deze heftige periode in ons leven terugkijken. Natuurlijk hebben mijn man en ik ook zo onze ‘baal’ momentjes, dat hoort erbij. Maar wij zijn zo ontzettend dankbaar dat ik er nog ben.

Maar ik ben niet iemand die bij de pakken neer gaat zitten. Dus na een aantal jaar van revalideren en herstel klom uit een dal omhoog, en ben ik heel bewust en dankbaar gaan leven. Op de een of andere manier probeer ik het leven met vrolijke blik te benaderen, ook al was dat niet altijd zo rooskleurig. Daardoor is er veel meer kleur in mijn leven gekomen. Ik heb geleidelijk aan mijn hele kledingkast en schoenenkast verruild voor duurzame, kleurrijke en retro-geïnspireerde nieuwe kleding. 

Afgelopen zomer werd ik weer even stilgezet door mijn eigen lichaam, een geplande ingreep in het ziekenhuis verliep iets anders. Daardoor had ik lang genoeg de tijd om al mijn ideeën uit te werken. Zo kwam ook alles in een stroomversnelling. Veel gesprekken met Ronald, veel mailen met mogelijke leveranciers, veel dingen opzoeken en uitzoeken. Logo en huisstijl laten maken, website bouwen en vullen met de meest prachtige foto’s. 

Dit is leuk, uitdagend en spannend tegelijk! 

En juist dit positieve gevoel waar ik het al eerder over had wil ik dan ook graag uitdragen in mijn webshop. 

Dat betekent voornamelijk duurzame producten inkopen en verkopen, eerlijk advies geven en vrolijkheid overbrengen naar mijn klanten. 

Maar waarom ben ik met mijn onderneming nu anders dan al die andere webshops? Tja, daar heb ik geen pasklaar antwoord op, dat moet je eigenijk zelf gaan ervaren en beleven. 

En nu is alles klaar en kan ik jullie het laten zien! Gaan jullie mij volgen op Facebook @rebeccaslifestyleshop en Instagram @Rebecca.s_Lifestyle?

Veel plezier op mijn webshop Rebecca’s Lifestyle en wellicht later ook een fysieke winkel of showroom. Ja, ik ben nu al weer drie stappen vooruit aan het denken. 

 

Veel liefs, Rebecca 


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Nielke
een jaar geleden

Het ziet er mooi uit Rebecca! Heel veel succes met het waarmaken van jouw droom!