• Met liefde en zorg verpakt
  • Gratis verzenden vanaf € 125,-
  • Binnen drie werkdagen bezorgd
Home » Kleding » Bottom » Panty's / Leggings

Duurzame en kleurrijke panty's en leggings shop je online bij Rebecca's Lifestyle!

Normale panty's en leggings variëren in lengte, maar niet in breedte, en daarom kan het zo moeilijk zijn om panty's te vinden die echt passen.
De panty's die je vind bij Rebecca's Lifestyle hebben verschillende maten, wat betekent dat ze variëren in hoogte, breedte en rond de taille, zodat ze bij elke lichaamsbouw passen.

Traceer gewoon uw lengte en kledingmaat om uw Snag-maat te vinden. Zit je tussen twee maten in, ga dan voor de grotere maat.
Heb je een leuke keuze gemaakt? Ik verpak ze met liefde en zorg! Ik verstuur ze gratis vanaf € 125,- en zorg dat ze binnen drie werkdagen worden bezorgd. 

Duurzaam gemaakt in Italië

De panty's van Snag worden in Italië gemaakt, een stukje ten noorden van het prachtige Gardameer. Het team is met passie bezig de beste panty's ethisch en met liefde te produceren. We gebruiken géén plastic verpakkingen, alle verf is vegan en onze maten worden ontwikkeld om échte mensen altijd goed te passen. Yes! Van maat 32-64 en tot 198 cm.

Snag Recycling Programme

Bij Snag zijn ze vastbesloten om dingen op ethische en duurzame wijze te doen. De hele kledinglijn is gemaakt van materialen die het milieu niet belasten en al hun fabrieken behandelen hun medewerkers eerlijk en betalen een loon waar men ook daadwerkelijk van kan leven. Ze hebben zich altijd afgevraagd waarom er geen recycle proces was voor panty’s – dus zij besloten er zelf werk van te maken.

Ze kunnen nu supertrots vertellen dat SnagTights nu volledig recyclebaar zijn! Ze ontwikkelden een proces specifiek voor deze panty’s waarbij ze tot permanente industriële componenten worden verwerkt.

Hoewel ze op dit moment werken aan het financieren van het kosteloos terugsturen van je panty’s, hebben ze voor nu je hulp nodig om je Snags te recyclen.