• Met liefde en zorg verpakt
  • Gratis verzenden vanaf € 125,-
  • Binnen drie werkdagen bezorgd
Home » Kleding » Jassen

Duurzame en kleurrijke jassen

De damesjassen die ik verkoop bij Rebecca's Lifestyle van Danefæ zijn voor iedereen die wel houdt van wat net even anders. Jassen die je vaak doen denken aan vervlogen tijden en dat stukje nostalgie in je losmaken, waar je vrolijk van wordt. De kleuren, een vleugje retro pasvorm, mooie printjes of speelse details maken de jassen in onze damescollectie stuk voor stuk uniek. Of je nu een winterjas, zomerjas of regenjas zoekt, er zit ook voor jou vast een uniek exemplaar bij!

Damesjassen voor elk figuur

De prachtige vrouwelijke pasvormen van de damesjassen van Danefæ en het comfortabele materiaal, zorgen er voor dat de jas die jij kiest je favoriete kledingstuk gaat worden. De afmetingen van elke jas hebben ik zo goed mogelijk omschreven. Wil je advies? Ik hebben de jassen in de collectie goed bekeken en zelf doorgepast, dus neem gerust contact met mij op als je er niet uitkomt.

Kwaliteitsjassen met een vleugje retro

De vrolijke kleuren en mooie pasvorm doen misschien denken aan de retro en vintage jassen van vroeger, maar dan helemaal hip en in de kwaliteit van nu. Kies je voor een uitbundige kleur of print of juist een basic kleur waarbij je het retro model voor zich laat spreken? Al deze damesjassen zijn prima geschikt om zowel casual als zakelijk te dragen. Zo heb je voor elke gelegenheid de perfecte jas in huis. Door de sublieme kwaliteit, kun je er járen mee vooruit!