• Met liefde en zorg verpakt
  • Gratis verzenden vanaf € 125,-
  • Binnen drie werkdagen bezorgd
Home » Kleding » Jurken

De mooiste duurzame dames jurken vindt je bij Rebecca's Lifestyle. 

De damesjurken die je vindt bij Rebecca’s Lifestyle zijn van unieke merken
zoals oa Zilch4FunkyFlavoursCissi och Selma en Princesse Nomade voor iedereen die houdt van kleur en retro prints.
Duurzame en kleurrijke jurken die je weleens terug doen denken aan tijden van toen en dat stukje nostalgie in je losmaken, waar je vrolijk van wordt.

Kleurrijke jurken en een vleugje retro.

Van de damesjurken die je bij Rebecca’s Lifestyle vindt, krijg je gegarandeerd een glimlach op je gezicht. De kleurrijke printjes doen misschien denken aan de retro en vintage jurkjes van vroeger, maar dan helemaal van deze tijd en in de duurzame kwaliteit van nu.

De kleuren, vaak een beetje retro pasvorm, mooie printjes en subtiele details maken de jurkjes in mijn damescollectie nét een beetje anders.
Wil je het lekker uitbundig of juist liever iets meer ingetogen maar wel lekker eigenwijs? Er zit ook voor jou vast een perfect jurkje bij!

Combineer je jurkje met een mooi vestje en een bijpassende legging of panty als het wat kouder is, met een jurk kun je alle kanten op.
Zo heb je voor elke gelegenheid het perfecte retro jurkje in huis.

Dames jurken voor elk figuur

De prachtige vrouwelijke pasvormen van de damesjurken en het comfortabele materiaal, zorgen ervoor dat de jurkjes je positieve punten benadrukken en daar waar nodig juist verdoezelen. De afmetingen van elke jurk heb ik zo goed mogelijk omschreven.
Vergelijk ze met een goed zittende jurk die al in je kast hangt om in te schatten of de afmetingen goed zijn.
Wil je advies? Ik heb alle jurken in de damescollectie goed bekeken en zelf door gepast, dus neem gerust contact met mij op als je er niet uitkomt.

 

Heb je een leuke keuze gemaakt? 

Ik verpak ze met liefde en zorg! Ik verstuur ze gratis vanaf € 125,- en zorg dat ze binnen drie werkdagen worden bezorgd.