• Met liefde en zorg verpakt
  • Gratis verzenden vanaf € 125,-
  • Binnen drie werkdagen bezorgd
Home » Kleding » Jurken

De mooiste duurzame dames jurken vindt je bij Rebecca's Lifestyle. 

De damesjurken die je vindt bij Rebecca’s Lifestyle zijn van unieke merken voor iedereen die houdt van kleur en retro prints.
Duurzame jurken die je weleens terug doen denken aan tijden van toen en dat stukje nostalgie in je losmaken, waar je vrolijk van wordt.

De kleuren, vaak een beetje retro pasvorm, mooie printjes en subtiele details maken de jurkjes in mijn damescollectie nét een beetje anders. Wil je het lekker uitbundig of juist liever iets meer ingetogen maar wel lekker eigenwijs? Er zit ook voor jou vast een perfect jurkje bij!

De prachtige vrouwelijke pasvormen van de damesjurken en het comfortabele materiaal, zorgen ervoor dat de jurkjes je positieve punten benadrukken en daar waar nodig juist verdoezelen. De afmetingen van elke jurk heb ik zo goed mogelijk omschreven. Vergelijk ze met een goed zittende jurk die al in je kast hangt om in te schatten of de afmetingen goed zijn.
Wil je advies? Ik heb alle jurken in de damescollectie goed bekeken en zelf doorgepast, dus neem gerust contact met mij op als je er niet uitkomt.
Van de damesjurken die je bij Rebecca’s Lifestyle vindt, krijg je gegarandeerd een glimlach op je gezicht. De kleurrijke printjes doen misschien denken aan de retro en vintage jurkjes van vroeger, maar dan helemaal van deze tijd en in de duurzame kwaliteit van nu.