• Met liefde en zorg verpakt
  • Gratis verzenden vanaf € 125,-
  • Binnen drie werkdagen bezorgd
Home » Kleding » Tops

Duurzame dames tops, truien en vesten. 

De dames tops die je vind bij Rebecca's Lifestyle zijn van duurzame merken, die heerlijk comfortabel zijn en dus prettig dragen.
De mooie kleuren, retro printjes en kwalitatieve afwerking maken dat de tops in mijn collectie snel behoren tot je favorieten.

Deze dames tops die je bij Rebecca’s Lifestyle vindt, daar kun je alleen maar vrolijk van worden. Mooie vrouwelijke modellen, gemaakt van duurzame comfortabele materialen (zoals zacht biologisch katoen, bamboe of EcoVero) maken de tops en blouses al snel tot je favoriete kledingstuk. Met deze tops creëer je gauw de look die je op dat moment wilt: stijlvol, sportief of kleurrijk maar altijd met een vleugje retro!

De afmetingen van elke top en blouse heb ik zo goed mogelijk omschreven. Vergelijk ze met een goed zittend kledingstuk dat al in je kast hangt om in te schatten of de afmetingen goed zijn. Wil je advies over de maat of pasvorm? Ik heb alles in onze damescollectie goed bekeken en zelf doorgepast, dus neem gerust contact met ons op als je er niet uitkomt.