• Met liefde en zorg verpakt
  • Gratis verzenden vanaf € 125,-
  • Binnen drie werkdagen bezorgd
Home » Merken » 4FunkyFlavours

4FunkyFlavours shop je bij Rebecca's Lifestyle

Met hun drang om onderscheidend te zijn en de wereld van meer kleur te voorzien, biedt het Nederlandse bedrijf 4FunkyFlavours verrassende collecties met veel aandacht voor detail en afwerking. 'Iedereen is uniek' en deze verschillende persoonlijkheden proberen ze te vertalen naar hun kleurrijke, spannende en comfortabele kleding.

"Voor de start van 4funkyflavours werkten we allemaal in de muziek business. We hebben geprobeerd mode net zo ruimdenkend te benaderen als dat we actief waren in de muziek. Niet vasthouden aan stijlen of voorkeuren, maar constant proberen te verrassen en het beste resultaat te bereiken door verschillende combinaties. Net als het bouwen van een dj-set proberen we ook ons publiek te inspireren met alle beschikbare ingrediënten. Geen regels, geen grenzen, maar onze verbeelding.

We werken vaak samen met kleinere bedrijven waar we echt persoonlijk contact mee hebben. De meerwaarde op het gebied van duurzaamheid, betrouwbaarheid en kwaliteit vinden wij erg belangrijk. We werken veel met dezelfde basisstoffen, zoals single jersey(waar we ook om bekend staan), maar we zijn altijd samen met onze leveranciers op zoek naar nieuwe stoffen.

Het is een illusie te denken dat ons bedrijf 100% duurzaam en ethisch verantwoord kan zijn. Maar het heeft onze constante aandacht en het is een belangrijk onderdeel van onze bedrijfscultuur. Wat onze productie betreft, ons doel is om duurzame producten te maken met een lange levensduur. Ook werken we steeds vaker met gecertificeerde stoffen. Een groot deel van onze collectie is dus ook gecertificeerd. Daarnaast is het onze doelstelling om jaarlijks onze leveranciers te bezoeken, op afgesproken tijden, maar ook op onaangekondigde momenten. We hebben goede contacten met onze leveranciers op zowel zakelijk als persoonlijk vlak. We willen weten waar en hoe onze producten worden gemaakt. Alleen dan kunnen we er zeker van zijn dat dit past bij onze visie van een rechtvaardige en duurzame wereld die we met vertrouwen en trots aan volgende generaties kunnen doorgeven.

Hoewel alom bekend is dat de mode-industrie een behoorlijke voetafdruk heeft, kan het nu iets teveel onder een vergrootglas liggen, waardoor het uiteindelijke doel soms ontbreekt, een onpartijdige blik. Maar als iets te mooi lijkt om waar te zijn, is het dat vaak niet. We hopen dat mensen steeds kritischer worden en verantwoorde keuzes maken waar prijs niet het belangrijkste onderdeel is. Maar ook als u minder te besteden heeft, moet u kunnen vertrouwen op de beschikbare informatie. Dit is zeker niet altijd het geval, niet in het nieuws, niet op internet, niet in de politiek en helaas niet alle productinformatie. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat dit bij ons wel het geval is."