• Met liefde en zorg verpakt
  • Gratis verzenden vanaf € 125,-
  • Binnen drie werkdagen bezorgd
Home » Merken » Froy & Dind

Froy & Dind shop je bij Rebecca's Lifestyle

Het Belgische Froy&Dind is al sinds 2011 een pionier in eerlijke, duurzame, ecologische en mooie kleding en houdt daarmee de modewereld een spiegel voor. Want mooie mode die gemaakt wordt in goede werkomstandigheden op een duurzame, ecologische manier kan wél. Dat bewijst Froy&Dind al jarenlang. Laat je overtuigen door de kwaliteitsvolle stoffen, trendy snits en mooie patronen en maak met een gerust hart de keuze voor een nieuw outfit voor jezelf.

Want ook het winterseizoen 2021 van Froy&Dind shop je bij Rebecca's Lifestyle. Alles werd lokaal en met veel liefde ontworpen in hun atelier in Antwerpen. Combineer tijdloze stuks met items vol vrolijke, opvallende prints en maak meer dan ooit een statement met je outfit.

Want mooi én goed voor mens en milieu, het kan!

Ontdek snel de volledige collectie en verheug je op die nieuwe jurk of die toffe trui waarmee jij kan stralen op nazomerse dagen. En nog lang daarna, want een kledingstuk van Froy&Dind dat is investeren in een duurzame toekomst, ook van je kleerkast. Dankzij de hoge kwaliteitseisen voor stoffen en productie blijft je kleding veel langer in topconditie.

Want ook dat is een basiswaarde die ik ook deel, van het Belgische Froy&Dind: koop bewuster betere kleding. Op die manier investeer je in jezelf én in onze planeet.