• Met liefde en zorg verpakt
  • Gratis verzenden vanaf € 125,-
  • Binnen drie werkdagen bezorgd
Home » Merken » Princesse Nomade

Princesse Nomade shop je bij Rebecca's Lifestyle

Wauw, een nieuw Frans merk in mijn webshop! Princesse Nomade is een klein merk vanaf het voorjaar 2003 en houdt er een heel eigen stijl op na. Van bloemen tot retro, geometrische of juist romantische prints, dit merk past heel goed thuis bij Rebecca's Lifestyle. 

Het mooie verhaal van Princesse Nomade

Kleurrijk, vrolijk en met volle prints

Wauw, een nieuw Frans merk in mijn webshop! Princesse Nomade is een klein merk vanaf het voorjaar 2003 bestaande uit een vrouwelijk team met een bijzondere kijk op het leven. Hun ontwerpen komen voort uit de verschillende inspiraties, verhalen, stemmingen en verlangens van dit team. Van bloemen tot retro, geometrische of juist romantische prints, dit merk houdt er een heel eigen en unieke stijl op na. Zij hollen niet achter de trends aan, maar kiezen hun eigen sprankelende weg altijd op zoek naar klein geluk.

Kenmerken van het merk 'Princesse nomade'

Soms een prinses, soms een nomade of juist een spannende mix van die twee. In elk geval zijn de collecties vrouwelijk en vol kleur en vrolijkheid. De ontwerpen van Princesse nomade worden bedacht en gemaakt in het Franse St. Jean de Monts en de kleding wordt vervolgens gemaakt in Bali, waar zij een eigen fabriekje hebben, waar medewerkers een veilige werkomgeving hebben, goed loon krijgen en met respect behandeld worden.

 

Kom ze snel ontdekken, en adopteer het jurkje dat je garderobe zal opfleuren en schitteren!