• Met liefde en zorg verpakt
  • Gratis verzenden vanaf € 125,-
  • Binnen drie werkdagen bezorgd
Home » Merken » SnagTights

SnagTights panty's & leggings shop je bij Rebecca's Lifestyle

De panty's van SnagTights die je vind bij Rebecca's Lifestyle hebben verschillende maten, wat betekent dat ze variëren in hoogte, breedte en rond de taille, zodat ze bij elke lichaamsbouw passen. Deze panty's zijn veganistisch, we gebruiken geen plastic in onze verpakkingen en we werken momenteel aan 's werelds eerste volledig biologisch afbreekbare panty's. 

We hebben Snag gemaakt voor één simpele reden: we zijn van mening dat iedereen die panty's wil dragen, panty's moet kunnen hebben die echt comfortabel zitten, ongeacht maat, vorm, leeftijd of geslacht.

We doen wat we doen om het leven van onze klanten een beetje beter te maken. Toen we begonnen, wisten we dat het maken van panty's die echt passen een goede zaak zou zijn, maar we hadden geen idee hoeveel impact het precies zou hebben op het leven van onze klanten. We zijn overweldigd door de verhalen van mensen wiens leven fundamenteel is verbeterd door betere panty's, en het zijn deze verhalen die ons inspireren om nieuwe en betere producten te blijven maken.


Duurzaam
We zijn ook gepassioneerd om alles wat we doen zo duurzaam en milieuvriendelijk mogelijk te maken. Onze panty's zijn veganistisch, we gebruiken geen plastic in onze verpakkingen en we werken momenteel aan 's werelds eerste volledig biologisch afbreekbare panty's.


CONSTRUCTIE: Al onze panty’s en broekjes hebben een katoen kruisje en stretchen 3 dimensionaal zodat ze comfortabel passen rondom de heupen en taille. Ze hebben een elastische band en platte naden zodat ze niet oprollen of uitzakken. Dit geldt voor de opaques en sheer panty’s maar niet voor de visnet panty’s.

ZORG: Was je Snags voordat je ze voor de eerste keer draagt zodat er geen overgebleven verfresten in zitten. Panty’s kunnen vast komen te zitten in de trommel van je wasmachine. Stop ze dus in een lingeriezak of een kussensloop tijdens het wassen, of was ze met de hand. Gooi ze nooit in de droger want dan kan de stretch verminderen, maar wring ze voorzichtig droog. Was met dezelfde kleuren want ze kunnen uitlopen.