• Met liefde en zorg verpakt
  • Gratis verzenden vanaf € 125,-
  • Binnen drie werkdagen bezorgd
Home » Merken » Tranquillo

Tranquillo kleding shop je bij Rebecca's Lifestyle

Tranquillo is een organic en fair trade merk dat ik met veel plezier verkoop bij Rebecca's Lifestyle. Zij leveren een duurzame kwaliteit voor een goede prijs. De kleurrijke collecties jurken, rokken, tops en vesten zijn een tikkeltje eigenwijs, hebben bijzondere prints en zijn gemaakt van kwalitatieve stoffen. Het grootste deel van de collectie wordt gemaakt van biologisch, GOTS-gecertificeerd katoen, licht cambric, slub jersey, Tencel en EcoVero.

Organic & Fair Trade fashion

Met Tranquillo heb ik een merk in de shop met organic en fair trade geproduceerde kleding. De kleurrijke collecties zijn een tikkeltje eigenwijs, hebben bijzondere prints en zijn gemaakt van kwalitatieve stoffen. Het grootste deel van de collectie wordt gemaakt van biologisch, GOTS-gecertificeerd katoen. Duurzame, bewuste mode en toch betaalbaar. Geweldig toch!

 
Wij ontwerpen onze mode zelf. Elk jaar creëren onze designers onze modecollectie voor zomer en winter. De collecties dragen hetzelfde thema als onze bedrijfsfilosofie: kleurrijk en eerlijk. Kleurrijke prints en duurzame stoffen bepalen het karakter van onze jurken, broeken, tops en accessoires. Onze favoriete stoffen zoals biologisch katoen, licht cambric, slub jersey, Tencel en EcoVero zijn meestal GOTS-gecertificeerd en eerlijk geproduceerd. 

Green lifestyle

Tranquillo wil de wereld graag een beetje mooier maken met haar kleurrijke en duurzaam geproduceerde kleding voor dames en kinderen. Werknemers in de fabriek krijgen een eerlijk loon, werken onder goede omstandigheden en er komt geen kinderarbeid aan te pas. Voor de kleding wordt hoofdzakelijk biologisch katoen gebruikt en het grootste deel is GOTS gecertificeerd.

De GOTS-standaard zorgt er voor dat de veiligheids- en hygiëne voorschriften in de productie worden nageleefd. Ook houdt het zicht op de naleving van sociale criteria zoals eerlijke lonen en milieutechnische aspecten.