• Met liefde en zorg verpakt
  • Gratis verzenden vanaf € 125,-
  • Binnen drie werkdagen bezorgd
Home » Merken » Zilch / Cloud9

Zilch

COLOUR YOUR DAY

Bij ZILCH staat kleur centraal. We creëren collecties van tijdloze vrouwelijk modellen in uitgesproken prints en kleuren. We hechten veel waarde aan het gebruik van natuurlijke materialen die zacht aanvoelen en comfortabel zijn. Ons ruime aanbod ‘bamboo basics’ voelen aan als een tweede huid en maken de collectie een geheel. Het combineren van uni kleuren met prints maakt het stylen van elke outfit een plezier. Kies een geprint jurkje met een bijpassend vestje of wees gedurfd en ga voor een abstract geprinte broek met een gestipte trui. Wat je ook kiest, COLOUR YOUR DAY met ZILCH! 

 

DUURZAAMHEID

Bij het creëren van collecties kiezen we voornamelijk natuurlijke materialen zoals bamboe, viscose, katoen en mengsels van deze comfortabele materialen. Met elke collectie introduceren we nieuwe duurzame materialen.
Standaard gebruiken we eco-katoen, tencel® and eco-viscose in onze collecties. We werken enkel met fabrieken die milieuvriendelijke verf en geen agressieve verftechnieken gebruiken. Boven alles hechten we veel waarde aan de werkomstandigheden van de fabrieksmedewerkers. De fabrieken waarmee we samenwerken produceren volgens de International Labour Standards. Elk seizoen brengen we een bezoek aan onze fabrieken in Azië en Griekenland en hebben gedurende het productieproces nauw contact.