• Met liefde en zorg verpakt
  • Gratis verzenden vanaf € 125,-
  • Binnen drie werkdagen bezorgd
Home » Over mij

Over mij

Hey, wat leuk dat je een kijkje neemt op deze pagina, om te zien wie er achter Rebecca's Lifestyle zit. 

Nou de naam verklapt het al hè, ik heet Rebecca van Barneveld, ben getrouwd met Ronald en samen hebben wij 6 prachtige kinderen. 

 

Ik draag zelf al jaren jurkjes en rokjes. Daarnaast heb ik al zolang al ik me kan herinneren een kleding/schoenen/tassen ‘verslaving’. Ik hou erg van mooie stoffen, kleuren en printjes.

Nadat ik een aantal jaar geleden ziek ben geworden ben ik nog bewuster en dankbaarder gaan leven, en dus nog kleurrijker.

In juni 2013 heb ik A.D.E.M. gehad (Eenmalig MS aanval), daardoor ben ik halfzijdig verlamd geraakt en raakte ik mijn spraak kwijt. Inmiddels kan ik weer ‘normaal’ functioneren en praten. De artsen hadden mij toen al opgegeven, ik ben een lopend en pratend wonder. Ik geloof dat God met mijn leven een plan heeft. En doordat ik positief in het leven sta en een doorzetter ben, kan ik er zo op terugkijken. Natuurlijk hebben mijn man en ik ook zo onze ‘baal’ momentjes, dat hoort erbij. Maar wij zijn zo ontzettend dankbaar dat ik er nog ben.

in de zomer van 2020 voelde ik me steeds beter worden en heb ik mijn langgekoesterde droom handen en voeten gegeven. Vanuit deze passie ben ik dan ook Rebecca's Lifestyle begonnen. Ik zie het als mijn missie om vrolijkheid de wereld in te brengen, door kleurrijke kleding en lifestyle producten aan te bieden. 

Stel je trekt een vrolijk gekleurd jurkje aan, dan voel je je vanzelf blijer en gelukkiger. Ik geloof namelijk dat je die emoties dan ook uitstraalt. En wanneer je dan denkt: “Ja, ik voel mezelf in deze kleding echt heel mooi!” dan is mijn missie geslaagd! 

Daarnaast ben ik zelf helemaal weg van Rice DK servies en Pip studio producten, dus vind ik ook echt heel gaaf dat ik deze mooie lifestyle producten mag verkopen. 

Dus, welkom! Ik hoop dat je hier vindt waar je naar op zoek bent.